Filter
Докторантура
Испания Santa Cruz de Tenerife Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Архитектурни проучвания Santa Cruz de Tenerife - Програми Архитектурни проучвания Santa Cruz de Tenerife - Архитектурни проучвания, Santa Cruz de Tenerife

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Архитектурата е процес на проектиране и планиране на пространството или сграда съгласно на естетически, социални и екологични ръководни принципи. Поради това архитектурните явления често е делят на категории в зависимост от надделяващия стил на обекта.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Архитектурни проучвания Santa Cruz de Tenerife - Запишете се за докторантура Santa Cruz de Tenerife. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Архитектурни проучвания, Santa Cruz de Tenerife

Степени
Място
Испания
Santa Cruz de Tenerife
Тип на обучение
Темпо на обучение
Други възможности в тази научна област:
Universidad de La Laguna

Предложената докторска програма за регионално развитие е резултат от адаптирането на сегашната докторска програма за регионално развитие, обучение и заетост, отличаваща с ... [+]

Предложената докторска програма за регионално развитие е резултат от адаптирането на сегашната докторска програма за регионално развитие, обучение и заетост, отличаваща се с отличието за качество по Резолюция от 20 октомври 2008 г. на Държавния секретар на Университети, за които наградата за качество се присъжда за докторантури на испански университети за учебната 2008-2009 година.

Обосновка титла... [-]
Испания Santa Cruz de Tenerife
Септември 2019
испански,Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски