PHDSTUDIES

Online Архитектура Словения - Архитектура програми Словения Архитектура

A-р или Доктор по философия е следдипломна академична степен, издадена от университетите. След една достига р той или тя може често да бъде посочена като лекар.

Студентите, които се интересуват от приложна математика, могат да изберат да следват в програми по архитектура. Брой дисциплини в такива програми разказват на студентите, как да се проектират икономически ефективни, визуално атрактивни и конструктивно осъществими сгради чрез подробно и задълбочено изучаване на инженерни принципи и техники за решаване на сложни задачи.

Словения, официално Република Словения, е националната държава в Централна Европа, на кръстопътя на основните европейски културни и търговски пътища. Словения е сравнително сигурна страна за посещение. Университетът в Любляна е най-старата и най-голямата образователна институция в страната, която предлага три художествени академии: театрално и филмово; музика; и изобразителни изкуства.

Online доктор Словения - Вземете Online р Словения. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

1 резултата за Архитектура, Словения Filter

Доктор по архитектура

University Of Ljubljana Faculty of Architecture
Словения, Любляна
Докторантура
Октомври 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 години
Английски
Campus

Докторската учебна програма по архитектура продължава 3 години (6 семестъра) и се състои от 180 екта – кредита. ...

Научете повече