Filter
Докторантура
Испания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Англицистика Испания - Англицистика програми Испания Англицистика

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

Студентите, които търсят гъвкава степен, могат да помислят за програма за обучение по английски език. Завършилите често преследват кариера в много различни области или избират по-нататъшно обучение в области като правото или бизнеса. Курсовете могат да включват граматика, творческо писане и литература.

Испания, официално Кралство Испания, е суверенна държава и държава-членка на Европейския съюз. Намира се на Иберийския полуостров в югозападната част на Европа. Испански университети регулират достъпа до собствените си градуса и те определят такси за обучение. Те също могат да предлагат неофициални следдипломна градуса. В столицата Мадрид е възможно най-голям брой барове на глава от населението от нито един европейски град и много активен нощен живот.

Online доктор Испания - Вземете Online р Испания. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Англицистика, Испания

Universidade da Coruña

Програмата обучава изследователи в различни области в рамките на английски проучвания, от литературни и културни изследвания, на лингвистиката. ... [+]

Въведение

Програмата Доктор по Advanced Англицистика: лингвистика, литература и култура е между висше образование с участието си в трите галисийски университети (Университет на Ла Коруня университет Сантяго де Компостела и Университета на Виго) и роден от предишни програми с различни официалното признаване (награда за качество и признаване на върхови постижения). Тя е положително оценени и акредитирани от MEC (5600811, с дата 22/07/2013), на ACSUG (Axencia за Calidade направя галисийски University System) и Националната агенция за оценяване и акредитация на качеството (ANECA) за висшето образование. Програмата обучава изследователи в различни области в рамките на английски проучвания, от литературни и културни изследвания, на лингвистиката.... [-]

Испания А Коруня
Септември 2020
испански
Задочно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски