Filter
Докторантура
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Задочно обучение Англицистика програми, търсене на най-добрите програми за докторанти тук!- Д-р

A-р е съкращение за доктор по философия. Тази степен е след приключване на програмата завършил доставени на високо ниво изследовател студент, който е направил задълбочено изследване в специфична област или предмет.

Студентите, които търсят гъвкава степен, могат да помислят за програма за обучение по английски език. Завършилите често преследват кариера в много различни области или избират по-нататъшно обучение в области като правото или бизнеса. Курсовете могат да включват граматика, творческо писане и литература.

Задочно обучение докторски програми: Търсете тук за МВА програми. Съберете цялата училище и Online-р информация Директно, спестете време и се свържете с докторанти признания тук!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Англицистика

Universidade da Coruña

Програмата обучава изследователи в различни области в рамките на английски проучвания, от литературни и културни изследвания, на лингвистиката. ... [+]

Въведение

Програмата Доктор по Advanced Англицистика: лингвистика, литература и култура е между висше образование с участието си в трите галисийски университети (Университет на Ла Коруня университет Сантяго де Компостела и Университета на Виго) и роден от предишни програми с различни официалното признаване (награда за качество и признаване на върхови постижения). Тя е положително оценени и акредитирани от MEC (5600811, с дата 22/07/2013), на ACSUG (Axencia за Calidade направя галисийски University System) и Националната агенция за оценяване и акредитация на качеството (ANECA) за висшето образование. Програмата обучава изследователи в различни области в рамките на английски проучвания, от литературни и културни изследвания, на лингвистиката.... [-]

Испания А Коруня
Септември 2020
испански
Задочно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски