PHDSTUDIES

Програми Английски език - Търсене на най-добрите програми по Английски език тук! - Английски език

Доктор по философия е най-високата степен, която един студент може да спечели. Това може да отнеме две или повече години, за да спечелите. Докторски програми се основават на научни изследвания вместо на традиционни курсове и обикновено завършват с дисертация.

Какво е докторска степен на английски език? Английската програма за докторанти позволява на учениците да направят задълбочено изучаване на езика. Студентите могат да имат възможност да се специализират в определени диалекти, като британски или американски. Обикновено се предлагат специализации. Те могат да включват литература, история, медии, представяне или технология. Много програми могат да се съсредоточат главно върху литературата и как тя е развила, променяла и повлияла англоезичните култури през цялата история. Студентите вероятно ще трябва да завършат задълбочен изследователски или учебен проект и да представят дисертация за завършване на програма. Дължината на програмата варира, защото обикновено се ръководи от студента и количеството на изследванията.

След завършване на програма, дипломиран специалист е експерт по английски език и избраната от него специалност. Уменията, придобити в дадена програма, включват литературна критика, културни знания и изследователски умения.

Разходите за дадена програма се различават поради докторски програми, които са много студентски ръководител. Финансовият отдел на училището може обикновено да предложи най-добрата оценка на разходите.

След докторантура, завършилите могат да работят в различни области, въпреки че мнозина избират да учат в преподаване или научни изследвания. Други възможности за кариера включват работа в журналистиката, издателска дейност, художествени занаяти и право. Завършилите могат също така да работят в почти всяка индустрия поради ръководството, лидерството, уменията за писане и комуникация, научени в докторска програма. Други възможности за кариера включват режисьор, социален работник или copywriter.

Ако искате да изучавате и изследвате английски език, тогава може да искате да спечелите докторска степен на английски език.Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

 

5 резултата за Английски език Filter

Доцент доктор. на английски

The University of Southern Mississippi College of Arts and Sciences
Докторантура
28 Авг. 2020
<
Редовно обучение
<
5&nbsp;-&nbsp;6 години
Английски
Кампус

Английската програма за висшисти в Хуманитарната школа предлага докторска степен. степен, с акцент в литературата или творческото писане. Той осигурява ангажиран опит и курсов ...

Научете повече

Доктор по английска лингвистика

Masaryk University Faculty of Arts
Докторантура
14 Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
4 години
30 Апр. 2020
Английски
Кампус

Програмата за докторски изследвания по английска лингвистика развива знанията на студентите по лингвистични дисциплини и ги подготвя за независима изследователска дейност, осо ...

Научете повече

Доктор по английски език

Lingnan University
Докторантура
<
Редовно обучение
<
30&nbsp;-&nbsp;72 месеца
Английски
Кампус

Съвременните английски изследвания са една вълнуваща област на преподаване и изследване. Катедрата по английски език предлага програма за отличие и следдипломна програма по съ ...

Научете повече

Доктор по английски език

University of Johannesburg
Докторантура
Ян. 2021
<
Редовно обучение
<
3 години
Английски
Кампус

Учениците, приети за този курс, трябва да проучат, да напишат и да представят пълна теза (приблизително 220 страници), която допринася за нови знания в областта на английските ...

Научете повече

Доктор по философия (доктор) по английски език и литература

Selinus University of Science and Literature
Докторантура
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
Английски
Италиански
Онлайн обучение

Уменията за обучение на разстояние от Факултета по изкуства

Научете повече