Filter
Докторантура
Испания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Online Английска литература Испания - Английска литература програми Испания Английска литература

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Online доктор Испания - Вземете Online р Испания. All Online на докторантурата и информация училището. Спестете време и се свържете с училището тук!

Научете повече Свиване

1 резултата за Английска литература, Испания

Universidade da Coruña

Програмата обучава изследователи в различни области в рамките на английски проучвания, от литературни и културни изследвания, на лингвистиката. ... [+]

Въведение

Програмата Доктор по Advanced Англицистика: лингвистика, литература и култура е между висше образование с участието си в трите галисийски университети (Университет на Ла Коруня университет Сантяго де Компостела и Университета на Виго) и роден от предишни програми с различни официалното признаване (награда за качество и признаване на върхови постижения). Тя е положително оценени и акредитирани от MEC (5600811, с дата 22/07/2013), на ACSUG (Axencia за Calidade направя галисийски University System) и Националната агенция за оценяване и акредитация на качеството (ANECA) за висшето образование. Програмата обучава изследователи в различни области в рамките на английски проучвания, от литературни и културни изследвания, на лингвистиката.... [-]

Испания А Коруня
Септември 2020
испански
Задочно обучение
3 - 5 години
Кампус
Научете повече на английски