PHDSTUDIES

Автомобилно инженерство Prague 6 - Програми Автомобилно инженерство Prague 6 - Автомобилно инженерство, Prague 6

Най-популярните докторска степен е доктор по философия и доктор Ph.Ds и други докторски учебни подготвят студент за стартиране на нови планове, които се добавят към общата база от знания на областта. Кандидатите за и притежателите на Ph.Ds често търсят професии, преподаватели и изследователи, но много от тях също да отидете на различни роли в благотворителни, обществени, и в частния сектор.

Студентите, които следват в програми по автомобилостроене, имат възможност да изградят добра база знания за различни кариери, свързани с разработване на продукти за автомобилната индустрия. Студентите придобиват знания. необходими за проектиране на различни аспекти на превозни средства в бъдещата им кариера.  

Чешката република, е без излаз на море страна в Централна Европа. Страната граничи с Германия на запад, Австрия на юг, Словакия на изток и Полша на север. Столицата и най-големият град, с 1,3 милиона жители, е Prague.

Автомобилно инженерство Prague 6 - Запишете се за докторантура Prague 6. Научете за докторантури тук! Спестете време, контактирайте университетите директно тук!

1 резултата за Автомобилно инженерство, Prague 6 Filter

Доцент доктор. в областта на технологиите в транспорта и телекомуникациите

Czech Technical University in Prague
Докторантура
<
Редовно
<
4 години
Английски
чешки
Кампус

В областта на транспортните системи и технологии има и докторска степен. проучване, при което студентите се занимават с широк спектър от теми, обхващащи широк спектър от транс ...

Научете повече