$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Автомобилно инженерство - Търсене на най-добрите програми по Автомобилно инженерство тук! - Автомобилно инженерство

Често, взети след магистърска степен, докторантурата предоставя на студентите задълбочени познания в областта на интересите. След като един студент има докторска степен, има неограничен брой конкурентни работни мест… Научете повече

Често, взети след магистърска степен, докторантурата предоставя на студентите задълбочени познания в областта на интересите. След като един студент има докторска степен, има неограничен брой конкурентни работни места, които могат да бъдат на разположение.

Какво е докторска степен по автомобилна техника? Това е програма за докторанти, в която студентите научават за различните предизвикателства, пред които е изправена автомобилната индустрия, и как да се справят с тях. Студентите трябва да вземат курсове, за да им помогнат да се подготвят за работа в автомобилната индустрия. Някои курсове, които могат да се изискват като част от тази програма, включват енергия и околна среда, динамика и контрол, както и електроника и компютърен софтуер. За да завършат тази степен, студентите също могат да бъдат задължени да вземат изпит и да проведат научни изследвания, които завършват с дисертация.

Докторантите са като цяло висококвалифицирани в решаването на проблеми, в състава и динамиката на автомобилите и в подобряването на автомобилната ефективност. Тези умения могат да им помогнат да намерят конкурентна кариера в автомобилната индустрия, както и грижи за собствените си автомобили.

Когато става въпрос за разбиране на разходите, учениците трябва да разберат разбивката на училището и да знаят дали искат да учат на пълен работен ден. Те трябва да се свържат с бъдещото си училище, за да разберат колко е добре.

Тези, които имат докторантура по автомобилостроене, естествено трябва да могат да намерят работа в автомобилната област. Възможните избори за кариера могат да включват инженер на системи и компоненти, мениджър на автомобилни заводи, старши инженер или инженер по качеството на автомобили. Други завършили могат да намерят работа в сферата на академичните среди, работейки като професор или преподавател във висше образование, обучаващи бъдещи инженери. Възможностите могат да бъдат неограничени в зависимост от опита и посоката, в която се движи автомобилната индустрия.

Тези, които се интересуват от автомобилна инженерна степен, могат да намерят програми в училищата по целия свят. Онлайн програми може да са желателни за тези, които не могат да се ангажират с традиционен график. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
Препоръчано Последни Заглавие
The Hong Kong University of Science and Technology
Хонг Конг

От началото на 90-те години интелигентните транспортни системи (ИТС) се развиват в развитите страни, за да се справят с транспортните проблеми като задръстванията и проблемите ... +

От началото на 90-те години интелигентните транспортни системи (ИТС) се развиват в развитите страни, за да се справят с транспортните проблеми като задръстванията и проблемите с пътната безопасност, причинени от нарастващото население и непрекъснатото градско развитие. ITS съчетава водещи информационни и комуникационни технологии, използвани в системите за транспорт и управление на трафика, за да подобри безопасността, ефективността и устойчивостта на транспортните мрежи, да намали задръстванията и да подобри опита на шофьорите и пътниците. -
Докторантура
Редовно
3 - 4 години
Английски
Кампус