Filter
Докторантура
Австрия Salzburg Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Докторантура Salzburg - Докторантури Salzburg - Докторантура Salzburg

Доктор по философия степен, кратко Ph.D е модерна академична степен, спечелени в различни области, което означава големи интереси и постижения в научноизследователската дейност.

Австрия ще изложи студенти до различни страни "и " изключително "култура. Австрия е отличен избор за обучение в чужбина студенти с интерес към немския език.

Колежи и университети са появяващи се в този град, в близкото минало. Например, Университета в Залцбург, която споделя име с този град, е специализирана най-вече на обучение в чужбина програми. Студентите дори от САЩ идват тук да учат.

Докторантура Salzburg - Запишете се за докторантура Salzburg. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Австрия
Salzburg
Тип на обучение
Темпо на обучение
Institut für Management

Допълнителната професионална докторска програма на IfM ще ви осигури курс за докторантура, за който няма да се налага да ограничавате кариерата си или личния си живот в г ... [+]

Критерии за приемане

Заинтересованите кандидати трябва да са успешно завършили магистърското си обучение, техническите степени или следдипломна квалификация и трябва да демонстрират високо ниво на владеене на английски език.

Докторска програма

Програмата за докторанти за завършилите се състои от минимум шест семестъра и е структурирана както следва:

Година първа: три семинара, проведени в петък и събота, последвани от устна проверка през май.... [-]

Австрия Salzburg
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски