PhD-obrazovanie.com

Докторантура Innsbruck - Докторантури Innsbruck - Докторантура Innsbruck

Човек трябва да постигне две неща, когато печелите докторска степен. Първо трябва да се разбере даден въпрос старателно. На второ място, трябва широко в знания за тази тема.

Ако мислите да се подпомогне образованието си в институция, където високи академични постижения се спазва след това Австрия предлага най-добрата дестинация. Тези институции са изследвания въз по този начин дава възможност на студентите да получат идеи за решаване на реални житейски проблеми.

Инсбрук е дом на някои от най-старите учебни заведения в Австрия. Няколко университета се хоства от този град, като най-известният от тях е университета в Инсбрук и MCI Management Centre Инсбрук.

Докторантура Innsbruck - Запишете се за докторантура Innsbruck. Научете информация за програмите. Контактирайте университетите директно тук!

Резултати Filter

Изпълнителна докторска програма по мениджмънт

Management Center Innsbruck
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 4 години Ноември 2019 Австрия Innsbruck

Изпълнителната докторска програма по мениджмънт, съвместно предлагана от Университета в Антверпен, Училището по управление на Антверпен и Management Center Innsbruck на MCI Management Center Innsbruck , е насочена към висши мениджъри и лица, вземащи решения, които получават докторска степен (д-р, доктор на науките или администратор). искате. Той ускорява развитието на собствения си изследователски опит и прилагането на научни решения за настоящите предизвикателства в индустрията и фирмите.