$close

Филтри

Преглед на резултатите

Програми Авиационно инженерство - Търсене на най-добрите програми по Авиационно инженерство тук! - Авиационно инженерство

Доктор по философия е една от най-високите академични награди на повечето университети. Използването на философията се отнася до любовта на мъдростта, в противовес на академичната сфера на обучение. Повечето докторск… Научете повече

Доктор по философия е една от най-високите академични награди на повечето университети. Използването на философията се отнася до любовта на мъдростта, в противовес на академичната сфера на обучение. Повечето докторски програми отнемат три години.

Какво е докторска степен по аеронавтика? Това е изследователска академична програма, насочена към принципите, теориите и методите на аеронавтиката. Някои програми могат да разглеждат дизайна на космически кораби, реактивни двигатели и самолети. Често докторски програми използват комбинация от семинари, научни проекти, лекции и дискусии, за да помогнат на студентите да се учат по подходящ начин. Извадката от участниците в курсовете може да се наложи да включва аеродинамика и задвижване, изчислителна динамика на флуидите, дизайн на космическата мисия, възстановяване на орбитални отломки и ракетно задвижване.

Студентите, които се интересуват от кариера в аеронавтиката, се възползват от това образование, защото изграждат силни научни, комуникационни и лидерски умения. Разбира се, тези способности се търсят от много работодатели и дори могат да повлияят положително на личния живот на участниците.

Разходите за програма могат да бъдат засегнати от училището, страната, програмата и продължителността. Тъй като има толкова много фактори, кандидатите биха се радвали най-добре да се свържат директно с университет за прогнози за обучение.

Много докторски програми водят до академични кариери като преподаватели или изследователи. Изучаването на аеронавтика може да доведе и до тези видове кариери. Въпреки това, завършилите могат да имат и друг избор. Те могат да продължат да стават специалисти по аеронавигационно поле, дизайнери на самолети, координатори на космическия маркетинг, софтуерни разработчици и аерокосмически инженери.

Къде можете да вземете курсове за докторска степен по аеронавтика? Университетите по целия свят могат да имат както онлайн, така и университетски програми, които да отговарят на вашите нужди. Ако искате да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Atlântica - Instituto Universitário
Баркарена, Португалия

Третият цикъл на структурна цялост на въздухоплавателните средства има за цел да отговори на нуждите на настоящия пазар на труда в областта на въздухоплаването и има за цел да ... +

Третият цикъл на структурна цялост на въздухоплавателните средства има за цел да отговори на нуждите на настоящия пазар на труда в областта на въздухоплаването и има за цел да обучи професионалисти с усъвършенствани умения и знания в инженерната механика, материалите и въздухоплаването, от съществено значение за упражняването на авиационна поддръжка , индустрия в експанзия в Португалия. -
Докторантура
Редовно
3 години
португалски, Английски
Окт. 2021
28 Септ. 2021
Кампус