6 Докторантура Програми в Холандия for 2024

Докторантура Програми в Холандия for 2024Filter
    • Maastricht, Холандия

    Задочно обучение

    4 години

    Смесен

    Английски език

    Докторската програма за ръководни кадри в областта на развитието на частния сектор в нововъзникващите икономики на непълно работно време дава възможност на работещи професионалисти и изследователи с работа на пълен или непълен работен ден да съчетаят кариерата си с получаването на докторска степен.Програмата осигурява разширено обучение по теория и умения, които са от решаващо значение за развитието на частния сектор, проектирането и изследванията.\nКато най-висока академична квалификация, получаването на докторска степен ще подобри перспективите ви за кариера както в академичните среди, така и в бизнеса. Освен това ще направите оригинален принос в областта, която ви интересува, който ще допълни предишни изследвания.\n\nПо време на програмата ще се възползвате от обширните знания и опит на ключовите преподаватели и ръководители в програмата, които са водещи учени в областите на изследователските теми.\nПрисъединявайки се към програмата, вие ще станете част от стимулиращата и предизвикателна изследователска общност на Училището по бизнес и икономика (SBE) и Училището по мениджмънт (MSM) на Университета в Маастрихт.

    • Barcelona, Испания
    • Brussels, Белгия
    • + 7 more

    Редовно обучение

    2 години

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    След успешно завършване на учебната програма студентите получават международна частна докторска степен по философия по мениджмънт (Ph.D.) по глобални изследвания, присъдена от централата на училището в Цюрих, Швейцария, въз основа на препоръка на факултета на местните кампуси, където кредити бяха спечелени.

    • The Hague, Холандия
    • Online Netherlands

    Задочно обучение

    4 години

    Смесен, Дистанционно обучение, На територията на колежа

    Английски език

    Международното бизнес училище, Хага ( IBSH ), предлага докторска степен. програма по Бизнес и мениджмънт изследвания, в сътрудничество с Университета Сапиенца в Рим, Италия. Докторантът Програмата е на непълно работно време и следователно е подходяща за професионалисти, които искат да докторат в комбинация с кариерата си.

    • Zürich, Швейцария
    • Antwerp, Белгия
    • + 7 more

    Задочно обучение

    2 години

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    След успешно завършване на учебната програма студентите получават международна частна докторска степен по философия по мениджмънт (Ph.D.), присъдена от централата на училището в Цюрих, Швейцария, въз основа на препоръка на факултета на местните кампуси, където са спечелени кредити.

    • Barcelona, Испания
    • Brussels, Белгия
    • + 7 more

    Редовно обучение

    2 години

    Смесен, На територията на колежа

    Английски език

    След успешно завършване на учебната програма студентите получават международна частна докторска степен по философия по мениджмънт (Ph.D.) по комуникационни изследвания, присъдена от централата на училището в Цюрих, Швейцария, въз основа на препоръка на факултета на местните кампуси, където кредити бяха спечелени.

    • Kampen, Холандия

    На територията на колежа

    Английски език

    Богословският университет Кампен улеснява докторантите в тяхната докторантура. Ако докторант успешно завърши това докторско изследване, той / тя може да използва званието доктор. Богословският университет Кампен е уникален център на знания и изследвания в областта на реформистката и протестантска теология в Европа.